<%image(20120719-libin.jpg|281|450|20120719-libin.jpg)%>

Předběžný ohlášení Ratejny na srpen. Protože s časem se to jeví všelijak a nedá se to teď přesně dohodnout, tak navrhuju termín: 17-19.8.

Spaní jako vždy – zadní pokoj je pro tentokrát dětský 🙂 Venku pažit 1 + 2 (zadní zahrádka). Výlet někam kde sme nebyli, ale muj osobní tip je lanový park http://www.adrenalin-libin.cz/ u rozhledny Libín. Na rozhledně už někdo určitě byl …

Jinak opět grilovačka na grilu za 300Kč a opékání buřtu na vidlích od hnoje jako bonus. Vylučuju nápady se záleváním spících osob studenou vodou.

Hlašte svoje podněty … každopádně, pokuď by mělo bejt hnusný počasí, tak by se nikam nejelo. Chcanec je na chalupě otravnej.

Update: termín je jasnej. Vemte si pullitr s sebou neb 2/3 pullitrů zažily crash a není možný je uvést do původní podoby.
Gamule jsou nějaký na chalupě: Vlaky, krávy, Fantom … petanque.

Počasí by snad mělo být ok viz Volyně @ yr.no.

Jídlo si každej obstarává sám. Gril bude připravenej včetně anti-dešťového kutilského přípravku v případě pohromy (otestováno a shledáno funkčním).

Šláfn jak už sem řek. Zajistit klid pro child + matka v zadní místnosti 😀 Zbytek se popere o pažit + přední místnost – karimatka a spacák doporučeno + postel + rozkládací gauč.

A důležité: příjezd. V pátek tam budu tak nejdřív po 19hod. Takže doporučuju navštívít krásy jihočeského kraje. Jako tip můžu doporučit „andělský“ kopec se sovama nad Volyňí s pěknym lookoutem. Je to asi značený, ale pro jistotu trasa.