<%image(20090410-pohoda09-1.jpg|159|311|)%>

Rok se sejde s rokem a bude tu nová pohoda. Už nebude tak akční jako před léty. Už se nebudou převážet drogy, ze státu do státu, skrze oponu. Inkonginto v derby batůžku.
Přeci už to ani nemá pražádný smysl bo sme v schengenu a není kdo by nás kontroloval.
A kapitán Hulín byl jistojistě odvelen na užitečnější práci než chytat domnělé drogové zločince.
No a po třicítce už se přeci takové vylomeniny nedělají! Aspoň já tedy už ne. Rezolutně ne!

Takže k věci: 16.7. (čtvrtek pro stále zaměstnané) až 18.7. (neděle, pro křesťany) se uděje další mjuzik sešn na trenčianskym letisku.

Program vypadá bohatě jako v předešlejch letech, od kytar přes elektroniku, popík až po různý obskurnosti jako vietnamská diva, klezmer bend v podání Oi Va Voi nebo Blind Boys of Alabama, který tu byli už před lety a bylo to maximálně super vystoupení.

Těch pár zajímavých jmen (pro mně, aby někdo nedržkoval ;): Travis, Lamb, Basement Jaxx, The Ting Tings, Klaxons, Emiliana Torrini, Pendulum, Patti Smith, Ojos de Brujo, High Contrast, Oi Va Voi, Kraak & Smaak, Orchestra Baobab, The Blind Boys of Alabama, N.O.H.A., Jape, Dananananaykroyd, Kira nebo třeba Punk Funk Genius … ješte ne zcela úplnej seznam zděs.

Ja se tedy hlásim, že jako jedu. Pak sem něco zaslech, že Mesi&Žena taky, ale že se něco chystá, velkýho, takže to neni jistý a celkově, že je život v nejistotě. Předpokládám, že život v nejistotě (tzv. visící na vlásku) má i Pinďa (hypotéka) a o zbytku pochybuju, protože nikam nejezdí (tedy jeden max na Javamaterskéj sraz, druhej leda tak do dolu do Jeleni Gory) a třetí … už to dávno vzdal a holduje správnému manželskému životu. 😛

Yes, we can! v komentářích 😉